Soita studioon

Torstai, 23.
tammikuuta
2020.
Onnittelut -
Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 4.9.2017, 13:57

Jalkapallon Veikkausliigassa vietetään tällä hetkellä maajoukkuetaukoa. Kuopion Palloseuran riveissä katseet on kuitenkin jo käännetty tulevaan perjantaihin, jolloin KuPS isännöi kotoisella Keskuskentällään Seinäjoen Jalkapallokerhoa.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Jalkapallo - 31.7.2017, 14:27

Radio Kuopion maanantaimakasiinissa vieraili pelikentille paluun loukkaantumisen jälkeen tehnyt Urho Nissilä.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 8.5.2017, 11:13

Radio Kuopion Maanantaimakasiinissa Timo Ripatin vieraana kävi Kuopion Palloseuran tulevaisuuden suurlupaukset keskikenttäpelaaja Antti-Ville Räisänen ja puolustaja Jiri Nissinen. 

 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 24.4.2017, 13:05

Radio Kuopion Maanantaimakasiinissa Kuopion Palloseuran kuulumisia kertoi joukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Tuomas Rannankari. "Tume" on KuPS:n omia kasvatteja ja tämän hetkisen KuPS-miehistön pitkäaikaisin pelaaja. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 27.3.2017, 13:25

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara kertoi Radio Kuopion Maanantaimakasiinissa Juuso Ikosen haastattelussa joukkueen kuulumisia, kun Veikkausliigakauden avaukseen on aikaa tasan kaksi viikkoa. KuPS:n nigerialainen maalitykki Gbolahan Salami on ollut otsikoissa pitkin talvea, sillä hänen perheeltään on evätty oleskeluviisumi Suomeen. 

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 20.3.2017, 11:33

Roller derby on vauhdikas ja varsin uusi laji Suomessa. Roller derbyssä kaksi joukkuetta pelaavat ovaalin muotoisella radalla vastapäivään luistellen. Kontaktilajin saloihin kävivät opastamassa Radio Kuopion Maanantaimakasiinissa Kuopion Roller Derbystä Mira Öling ja Elisa Pirskanen.

Sisältää kuvanSisältää ääntä
Paikallinen - 17.1.2017, 6:16

Radio Kuopion Maanantaimakasiinissa vieraili Kuopion Pallokissojen uusi päävalmentaja Aki Moilanen. Pääkaupunkiseudulta Savon maaperälle muuttanut Moilanen tunnetaan varsinkin maalivahtivalmennuksen puolelta ja hän on toiminut myös naisten A-maajoukkueen maalivahtivalmentajana.