Soita studioon

Keskiviikko, 12.
joulukuuta
2018.
Onnittelut -
12.1.2018, 9:45 – päivitetty 12.1.2018, 12:49

Donavan Hayden täydentämään Steelersin yhdysvaltalaiskolmikkoa

Media

Kuopio Steelers on solminut pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen tukimies Donavan Haydenin kanssa. Hayden täydentää Vaahteraliigan sääntöjen mukaisen joukkueen jenkkikolmikon.

Donavan Hayden valmistui NCAA:n III –divisioonan Bethany Collagesta keväällä. Viimeisenä yliopistovuotenaan hän keräsi tililleen 142 taklausta, joka on toiseksi eniten koko kolmosdivisioonassa. Hayden valittiin kauden 2016 päätteeksi konferenssin ykköstähdistöön ja lopetti yliopistouransa koulun historian eniten taklanneena pelaajana 360 niitillään.

- Donavan Hayden on ollut meidän listoilla jo pitkään, viimeisen reilun vuoden ajan. Viime kaudella päädyttiin takapuolustajaan ja oltiin onnekkaita kun saatiin Justin Bellin kaltainen pelintekijä. Nyt Vaahteraliigaan mentäessä ulkomaalaispelaajia koskevat rajoitukset muuttuvat niin, että meille tuli mahdollisuus saada molemmat, kommentoi Steelersin päävalmenja Pekka Utriainen

Steelersin mukaan joukkue alkaa olla valmis Vaahteraliigakauteen 2018.  Muutama 'oma' pelaaja on vielä vailla sopimusta. Joukkue pitää vielä silmät auki mahdollisten lisäpelaajien suhteen, mutta joukkue ei enää etsi aktiivisesti uusia pelaajia.