Soita studioon

Keskiviikko, 12.
joulukuuta
2018.
Onnittelut -
13.11.2017, 13:37

Luc Landry Tabi Manga Kuopion Palloseuraan

Media

Kuopion Palloseura ja kamerunilaispuolustaja Luc Landry Tabi Manga ovat solmineet 2+1 -vuotisen pelaajasopimuksen seuran optiolla.

Manga siirtyy Kuopioon virolaisesta seurajoukkueesta Levadia Tallinnasta, joka sijoittui kahdella peräkkäisellä sarjakaudella toiseksi Viron jalkapalloliigassa.

- Me pelasimme viime talvena Tallinnassa KuPS:n kanssa Levadiaa vastaan ja kiinnitin huomiota heidän toppariinsa. Tabi Manga on vahva, liikkuva ja nopea pelaaja, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara sanoo.

Tabi Manga saapuu Kuopioon vuodenvaihteen jälkeen ja liittyy tammikuussa KuPS-joukkueen pelaajavahvuuteen tulevaa pelikautta 2018 varten.

- Olen iloinen ja samalla myös ylpeä allekirjoittaessani sopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa. KuPS on iso ja kunnianhimoinen seura. Olen tietoinen uudesta haasteesta joka nyt avautuu eteeni. Otan nyt askeleen eteenpäin urallani, mutta tiedän että minun pitää tehdä kovasti töitä. Annan kaikkeni auttaakseni seuraa saavuttamaan päämääränsä. Odotan kovasti seuran henkilökunnan ja uusien pelikavereideni tapaamista, Tabi Manga toteaa