Soita studioon

Perjantai, 19.
huhtikuuta
2019.
Onnittelut -
10.9.2018, 15:10

Welhojen joukkue valmiina - liiga alkaa viikon kuluttua

Media

Kuopiolaisen Welhojen liigajoukkue on valmis alkavaan salibandyliigakauteen. Uusina pelaajina joukkueessa nähdään Jesse Huurrekorpi, Aleksi Ahokas, Henrik Kinnunen, Akseli Jolkkonen, Elias Niskanen, Erno Sivula ja Onniveikko Lyly.

Josbasta Welhoihin saapuvat Jesse Huurrekorpi, Aleksi Ahokas ja Henrik Kinnunen ovat tottuneet kantamaan vastuuta miesten peleissä. Maalivahti Huurrekorpi on pelannut Josban paidassa 93 liigaottelua ja puolustaja Kinnusen vyöltä löytyy 60 liigaottelua. Ahokas on tehnyt divarissa yli 100 pistettä.

Akseli Jolkkonen ja Elias Niskanen nousevat liigaryhmään Welhojen omasta akatemiasta ja hyvän kesän saattelemana nuorukaiset ovat haastamassa kokeneempia konkareita.

Hyökkääjänä viihtyvä Erno Sivula omaa fyysiset ominaisuudet liigatasolle ja kesän aikana tehty työ lajin parissa antaa mahdollisuudet pärjätä liigassa. Puolustajana pelaava Onniveikko Lyly on kolunnut läpi Happeen junioripolun.

- Meillä on tiivis ja yhtenäinen joukkue. Pelaajiemme arvot ovat kohdillaan ja uudet pelaajat on otettu hyvin joukkueeseen mukaan. Uudet vahvistukset tuovat peliimme mielenkiintoisia elementtejä, toteaa Welhojen päävalmentaja Janne Kainulainen

Welhojen liigakausi alkaa maanantaina 17. syyskuuta Nokian KRP vastaan. Liigakauden ensimmäinen kotiottelu on Kuopio hallissa 22. syyskuuta Classicia vastaan.

Welhot 2018-2019:

Maalivahdit:

Kosti Jolkkonen, Roni Tuononen, Jesse Huurrekorpi

Puolustajat:

Akseli Jolkkonen, Niko Uurtio, Riku Tuononen, Roni Väänänen, Iiro Lankinen, Henrik Kinnunen, Onniveikko Lyly

Hyökkääjät:

Mika Rissanen, Eetu Sorvali, Erno Sivula, Olli Taskinen, Eero Vepsäläinen, Tero Korhonen, Janne Pitkänen, Viljami Venäläinen, Kalle Keränen, Aleksi Ahokas, Elias Niskanen, Jussi Hiltunen

Joukkueesta lähtevät:

Petri Lesch, Jonni Koskinen, Aleksi Viinikainen, Aki Kolari, Jesper Kauhanen, Juha Rautiainen, Tuomas Rautiainen, Tuukka Varakas, Topias Kokkonen, Kalle Karvinen, Reijo Laitinen