Soita studioon

Torstai, 23.
tammikuuta
2020.
Onnittelut -
25.10.2018, 15:00 – päivitetty 25.10.2018, 15:00

Kahvilavieras: Seksuaaliväkivaltatyöntekijä Anna Korhonen

Media

Kuopiossa on suunnattu 12-28- vuotialle tytöille ja nuorille naisille Tyttöjen Talo, jossa he voivat käydä tutustumassa uusiin ystäviin, kaipaavat yhteistä tekemistä ja jutella ajatuksistaan oman ikäisten tai luotettavien aikuisten kanssa.

Tyttöjen Talon ajatuksena on tarjota tytöille ja nuorille naisille turvallinen ja toiminnallinen paikka, jossa he voivat tulla kuulluksi ja nähdyksi. Heille tarjotaan positiivinen toimintaympäristö ja keskeisinä ajatuksina ovat kohtaaminen, yhteisöllisyys, osallisuuden vahvistaminen ja sukupuolisensitiivinen työote.

Seksuaaliväkivalta on turvallisuuden tunnetta heikentävä, traumaattinen ja vaikea kokemus. Jos sen jättää käsittelemättä, se voi aiheuttaa pitkäkestoista haittaa arjessa ja ihmissuhteissa. Siksi olisi hyvin tärkeä käsitellä yhdessä turvallisen ja ammattitaitoisen aikuisen kanssa. Tyttöjen Talolla tarjotaan tukea 13-19- vuotiaille nuorille, joilla on kokemusta seksuaaliväkivallasta. Palvelu on ilmainen, luottamuksellista, yksilö- ja ryhmämuotoista ammatillista tukea.