Soita studioon

Sunnuntai, 31.
toukokuuta
2020.
Onnittelut -
8.6.2018, 12:40

Kuopion Palloseuralle oma kahvi

Media

Kuopiolainen pienpaahtimo RPS Roasting ja Kuopion Palloseura ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön tuloksena on syntynyt KuPS -kahvi.

RPS Roasting kutsui Veikkausliigajoukkueen pelaajia valitsemaan Kuopion Palloseuralle kahvia maistelun merkeissä. Tehtävän saivat Ilmari Niskanen, Luis Carlos Murillo ja Henri Toivomäki.

- Kahvin maistelussa tarkasteltiin muun muassa kahvien tuoksua, makeutta, bodya, hapokkuutta, jälkimakua ja kaikkien näiden tasapainoa. Kahviin ei haluttu perinteisiä kitkeriä makuja ja kahvin piti olla myös selkeästi tunnistettavissa. Lisäksi oli itsestäänselvää että kahvin on oltava aina tuoretta. Lisäksi Murillo vaati, että kahvissa pitää olla myös kolumbialaisen kahvin twisti, todetaan Kuopion Palloseuran tiedotteessa.

Uutta KuPS-kahvia on tulossa lähiaikoina myyntiin Kuopion alueen hyvinvarusteltuihin ruokakauppoihin, Kuopion Palloseuran toimistoon, seuran verkkokauppaan KuPStoreen ja Veikkausliigan tämän kesän kotiottelutapahtumiin tiistaisesta Ilves-ottelusta alkaen.