Soita studioon

Lauantai, 20.
huhtikuuta
2019.
Onnittelut -
7.11.2018, 10:37

Kupsin tähtipelaajahanke kaudelle 2019

Media

Kuopion Palloseura teki ensimmäisen pelaajahankkeen kaudelle 2019, kun keskikenttäpelaaja Issa Thiaw on allekirjoittanut kahden vuoden pelaajasopimuksen.

Pelaaja saapuu tulevien viikkojen aikana Kupsin lääkärintarkastukseen. Sopimus astuu voimaan lääkärintarkastuksen jälkeen ja pelaaja voi liittyä Kuopion Palloseuran harjoitusvahvuuteen tammikuussa.

186-senttinen senegalilainen Thiaw pelasi Ilveksen riveissä 27 ottelua, joissa syntyi seitsämän maalia. Hän kuului kaudella 2018 Veikkausliigan parhaisiin keskikenttäpelaajiin. Ennen Suomeen saapumistaan hän pelasi neljän kauden ajan Romanian kahdella korkeimmalla sarjatasolla Soimii Pancotan ja Sepsi SF.Gheorghen riveissä. Thiaw nostatti Sepsiä Romanian pääsarjaan kyseisen sarjakauden aikana yhteensä kahdeksalla maalilla.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Hokavaara on tyytyväinen saadessaan yhden sarjan parhaista keskikenttäpelaajista riveihinsä.

- Issa oli viime kaudella parhaita puolustavia keskikenttäpelaajia Veikkausliigassa, joten pitää olla tyytyväinen, että saimme hänet Kuopioon. Hän on vahva kaksinkamppailuissa ja hyvä katkomaan vastustajan hyökkäyksiä. Lisäksi häntä pystyy peluuttamaan myös hieman ylempänä, mistä on hyvänä osoituksena seitsemän tehtyä maalia, Honkavaara kommentoi joukkueen tiedotteessa.