Soita studioon

Sunnuntai, 24.
helmikuuta
2019.
Onnittelut -
21.6.2018, 13:20 – päivitetty 16.7.2018, 9:00

Suomen neljänneksi suurin kotimainen energiapalveluyhtiö perustettu - Kuopion Energia ja Savon Voima mukana uudessa yhtiössä

Media

Kuopion Energia, Savon Voima, Jyväskylän Energia ja Lappeenrannan Energia ovat allekirjoittaneet uuden sähkönmyyntiin ja energiapalveluihin keskittyvänä valtakunnallisen yhtiön perustamissopimuksen tänään torstaina.

Järjestelyssä siirretään kunkin osakasyhtiön sähkönmyynti ja sitä tukevien palvelujen liiketoiminta uuteen perustettavaan yhtiöön. Yhtiöitten mukaan uuden yhtiön markkinoille tulon valmistelut ovat hyvässä vauhdissa.

Aloittaessaan uudella yhtiöllä on noin 250.000 asiakasta ja voimakas valtakunnallinen kasvutavoite. Sähkön kuluttaja- ja yritysmyynnin lisäksi uuden yhtiön palvelut kattavat esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmät, kysynnänjousto- ja salkunhallintapalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä erilaiset digitaaliset palvelut. Osakasyhtiöiden muut liiketoiminnot, kuten sähkönsiirto ja -tuotanto sekä lämpö-, vesi- ja kaasuliiketoiminta jatkuvat entisellään.