Soita studioon

Lauantai, 23.
helmikuuta
2019.
Onnittelut -
9.2.2018, 10:27 – päivitetty 12.2.2018, 11:18

Rakenna ja Asu -mesuilla yli 160 osastoa

Media

Kuopion Rakenna ja Asu –messuille on tulossa yli 160 messuosastoa. Messuosastoilla on nähtävissä monipuolisesti sisustamiseen, remontoimiseen ja rakentamiseen liittyviä asioita.

Tänä vuonna messuilla on viimevuotista enemmän työnäytöksiä. Lisäksi messuosastojen sisältö on monipuolistunut. Tämän vuoden uutuutena on sähköautojen huomioiminen rakentamisessa. Sähköautoilun huomioiminen koskee tulevaisuudessa kaikkia kiinteistöjä ja siten vaikuttaa asumiseen ja infrastuktuurin rakentamiseen. Messuosastoilta voi löytää myös sähköauton.

Tontteja ja muita asumisen mahdollisuuksia esitellään kahdeksalla osastolla, uusina kuntina paikalla ovat Siilinjärvi ja Pielavesi. Rakentamisen ja omistusasumisen lisäksi viimevuotista laajemmin esillä ovat asumisoikeusasuminen ja vuokra-asuminen.

Messuilla on esillä aiempaa enemmän talotehtaita, huonekaluja, uuniliikkeitä ja muita lämmitysratkaisuja.  Uutuusosastoina messuilla on muun muassa maalaukseen erikoistuneita osastoja, poreammeita ja ratkaisuja taloyhtiöiden jätehuoltoon. Messuilta onnistuu myös kodinelektroniikan kuin muunkin asumiseen liittyvän pientavaran hankkiminen. Pienmyyntialue uutuuksina tänä vuonna ovat muun muassa käsityönä taottavat keittiötarvikkeet.