Soita studioon

Tiistai, 31.
maaliskuuta
2020.
Onnittelut -
8.9.2017, 12:17 – päivitetty 11.9.2017, 11:58

Rendel ohjaaja Jesse Haaja: Jos ei pistä kaikkea likoon, niin tuskin saa mitään hienoa aikaiseksi

Media

Ensimmäinen suomalainen supersankarielokuva Rendel saa ensi-iltansa syyskuun 22. päivä. Elokuvan on ohjannut Varkaudessa kasvanut Jesse Haaja.

Ennen ensi-iltaa elokuva näytetään kutsuvieraille ja medialla. Ensimmäiset tapahtumat järjestetään Mikkelissä ja Varkaudessa.

- Nyt jos ollaan ihan rehellisiä, niin jännittää niin maan perkeleesti. Nämä kaksi ensimmäistä, Mikkeli ja Varkaus, on varmisti emotionaalisesti kaikkein isoimmat, siellä on lähipiiri ja suurimmat tukijat, Haaja kommentoi

Rendelin kuvaaminen on vaatinut Haajan mukaan suuria uhrauksia.

- Minulle yksi kollega sanoi, että kai sinä ymmärrät, että sinä teit benjihypyn ilman köyttä. Kyllä tässä on pistetty kaikki likoon monien ihmisten puolesta. Se on pieni ihme, että se elokuva saatiin kankaalle ja siitä tuli sellainen, että sen takana voi seistä täysin, Haaja kertoo.

Vaikka Haajan ensimmäinen elokuva ei ole ennättänyt ensi-iltaan, niin jatkoa elokuvien osalta on luvassa

 

- Elokuvan tekeminen on sellaista hommaa, että kun sen kerran pystyt tekemään, niin siinä on hyvät meriitit jatkoa ajatellen, Haaja kommentoi.

Jesse Haaja on tehnyt viime syksynä managerointisopimuksen Yhdysvaltoihin.

- Siellä on nyt asiat vetämässä. Tuossa on mielenkiintoisia projekteja työnalla. Uskoisin, että elokuvat tulevat olemaan minun elämässä, ainakin toivon mukaan, Haaja kertoo

Kuuntele lisää kuvan yläpuolella olevasta kuvakkeesta!