Soita studioon

Keskiviikko, 12.
joulukuuta
2018.
Onnittelut -
11.1.2018, 9:59 – päivitetty 12.1.2018, 9:45

Siilinjärvellä opetellaan mäkihypyn saloja - kaikki pääsevät kokeilemaan lajia sunnuntain tapahtumassa

Media

Siilinjärvellä pääsee jokainen mäkihypystä kiinnostunut kokeilemaan lajia sunnuntaina. Siilinjärven Ponnistuksen mäkijaoston Mäkikotkakoulu aloitetaan kaikille avoimessa tapahtumassa.

Kuilun mäkimontussa järjestettävään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet tytöt ja pojat ikään katsomatta.

- Sunnutaina ihan kuka vaan tulla kokeilemaan mäkihyppyä turvallisesti pienestä lumihyppyristä. Oikeat välineet saa meiltä lainaan ja ammattitaitoista ohjausta, toteaa Siilinjärven Ponnistuksen mäkijaoston puheenjohtaja Niina Meis.

Tapahtuma on ilmainen eikä osallistuminen velvoita Meisin mukaan mihinkään.

- Mahdollisuus on ilmottautua mäkikouluun, jos mäkihyppykärpänen pääsee puraisemaan. Mäkikoulussakin voi käydä kokeilemassa muutaman kerran ilmaiseksi, että varmasti pääsee jyvälle, että mistä kysymys, Meis kertoo

Niina Meis toteaa, että tytöt ja naiset ovat lähivuosina olleet erityisen kiinnostuneita mäkihypystä

- Siilinjärvellä on aina ollut tyttöjä mukana. Kyllä se nyt on näkynyt lähivuosina valtakunnallisesti, että tyttöjä on paljon. Kyllä se kiinnostaa sekä poikia että tyttöjä, mutta taisi olla nyt juniorikisoissa, että nuorimmissa sarjoissa on tyttöjä enemmän kuin poikia, Meis kertoo.

Mäkihypyn lisäksi sunnuntain tapahtumassa on tarjolla mehua sekä kepparirata.

Kuuntele lisää kuvan yläpuolella olevasta kuvakkeesta