Soita studioon

Tiistai, 17.
heinäkuuta
2018.
Onnittelut -
11.8.2017, 12:55 – päivitetty 11.8.2017, 13:01

Steelers kohtaa Indiansin lauantaina - jäävätkö kouvolalaiset nollille?

Media

Kuopio Steelers hakee asemiaan tulevia pudotuspelejä katsoen nyt lauantaina. Vastassa on ykkösdivisioonan heikoin joukkue, joka ei ole tällä kaudella vielä avannut pistetiliään sarjataulukossa.

Kuopiolaisten terästäjien kausi on edennyt voittokulkuisesti. Ainoa tappio tuli Helsingissä Wolverinesia vastaan kauden avauksessa, jonka seura kuittasi jokunen viikko sitten kaatamalla ahmalauman selvin lukemin 69-27. Nyt tulevana lauantaina vastassa on Kouvola Indians, joka on liikenteessä hyvin kapealla pelaajarungolla, mikä näkyy myös sarjataulukossa jumbosijana.

Steelersin päävalmentaja Pekka Utriainen ei kuitenkaan lähde vielä pelaamaan pelaamatonta ottelua valmiiksi, vaikka tasoero on jo selvästi nähtävissä niin tilastollisesti, mutta myös aikaisemman kohtaamisen perusteella. Terästäjät voitti kouvolalaiset heinäkuun alussa 57-7 vieraskentällä.

Kuopiossa saatetaan nähdä mahdollinen divarin finaali, mikäli Steelers voittaa Indiansin, Wolverines häviää helsinkiläiselle ECG:lle ja kuopiolaiset voittavat tulevan välieräkamppailunsa. Muussa tapauksessa tasapisteissä ollessaan kotietu arvotaan kolikkoa heittämällä.

Kuuntele lauantain otteluennakko!