Soita studioon

Sunnuntai, 31.
toukokuuta
2020.
Onnittelut -
8.12.2014, 9:50 – päivitetty 8.12.2014, 13:07

Tatu Säisä siirtyy Leppävirta Areena Oy:n toimitusjohtajaksi

LEKA Volleyn manageri Tatu Säisä aloittaa työt 15.1.2015 Leppävirta Areena Oy:n toimitusjohtajana.

- Tatu on tehnyt hienoa työtä LEKA Volleyn managerina sekä Tatun ansiosta Kuopiossa on saatu nauttia vuosittain huikeasta Trust Kapital Beach-Open tapahtumasta. Varmasti näiden kannustimien ansiosta Tatu pääsee ottamaan seuraavan askeleen työurallaan, kerrotaan LEKA Volleysta.

- LEKA on yksi syy siihen, että minulle on avautunut mahdollisuus edetä työuralla. Olen saanut olla rakentamassa LEKA:n tarinaa ja haluan tehdä sitä myös jatkossa, koska en ole urallani törmännyt tällaiseen yhteisöön. LEKA:n tarina on vasta alussa ja tavoitteet ovat todella korkealla rakentaa LEKA:sta ilmiö, Säisä sanoo.

Säisä jatkaa joukkueessa pelaajana ja tulee siirtymään LEKA Volleyn taustaorganisaation markkinointityöryhmään ja jatkaa näin LEKA tarinan rakentamista kentällä ja joukkueen taustalla.

Seuran puheenjohtaja Ilkka Sammelvuo iloitsee Säisän puolesta.

- Tatun tilanne on käyty avoimesti läpi seurassa ja olemme todella iloisia hänen puolestaan. Haluamme kiittää häntä erinomaisesta työstä LEKA Volleyn hyväksi ja olemme erittäin iloisia, että Tatu jatkaa edelleen LEKA:n toiminnassa mukana. Nyt näemme LEKA Volleyn vahvuuden ja taustaorganisaation ja työryhmien merkityksen. Tatun lähtö harmittaa, mutta se ei kaada venettä, koska seuran toiminnot ovat jaettu laajasti eri työryhmille. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laitamme LEKA:n managerin paikan auki. Olemme luoneet kiinnostavan tuotteen ja meillä on tämän vuoden budjetti jo kasassa, joten uusi manageri pääsee jatkamaan todella hyvästä tilanteesta. Tatun saappaat ovat kokoa 46, joten vähintään sen suuruisia jalkoja etsitään niitä täyttämään.